Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

IWC Ingenieur Automatic Carbon Performance Ceramic 3224

Η σειρά Ingenieur είναι για την IWC ότι η Milgauss για τη Rolex. Ένα ρολόι ανθεκτικό στα μαγνητικά πεδία, κατάλληλο για μηχανικούς που εργάζονται σε ακραίες συνθήκες. Όταν πρωτο-παρουσιάστηκαν το 1955 στηρίχτηκαν στους εξαιρετικούς πιλότους της εταιρείας, και διακρίνονταν για το λιτό και κομψό σχεδιασμό τους.




Το Ingenieur Automatic Carbon Performance Ceramic (reference 3224) φτιάχτηκε για να τιμήσει την συνεργασία της IWC με τη MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team. Το ρολόι έχει κάσα από ανθρακονήματα και στεφάνη από κεραμικό υλικό που ξεχωρίζει για το γυάλισμα-καθρέφτη (mirror-finished ceramic bezel). Αυτά τα υλικά λίγο-πολύ όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ συνηθισμένα στην φόρμουλα 1. Η διάμετρος του ρολογιού είναι 46 mm.

Το Ingenieur, με την εμφάνιση που έχει και σήμερα, σχεδιάστηκε από τον Gérald Genta, το 1976, και πηγή έμπνευσης ήταν το αγωνιστικό κράνος ενός οδηγού. Ήταν το Ingenieur SL, reference 1832. Ακόμα και σήμερα η φόρμουλα 1 εξακολουθεί να δίνει ιδέες στο σχεδιασμό της συλλογής.

Μηχανή του ρολογιού είναι η αυτόματη IWC calibre 80110 με το σύστημα Pellaton για πιο αποτελεσματική φόρτιση. Η μηχανή έχει 44 ώρες power reserve.

Θα κυκλοφορήσουν 1000 IWC Ingenieur Automatic Carbon Performance Ceramic (reference 3224) με τιμή $24,600.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου