Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Chase-Durer (USA) SPECIAL FORCES 1000XL UNDERWATER DEMOLITION TEAM


Δηλαδή το ρολόι του Michael Westen του "ήρωα" της σειράς Burn Notice (ο ηθοποιός Jeffrey Donovan υποδύεται τον Μάικ, και για τις "γεροντάρες" σημαντικός είναι και ο ρόλος που έχει η Sharon Gless, η ξανθιά αστυνομικίνα του Cagney & Lacey). Η σειρά προβάλλεται -σε επανάληψη- καθημερινά στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν τον καιρό.




Το ρολόι φοράει την Swiss Made ETA 251.262 quartz μηχανή με 27jewels. Προσφέρει μετρήσεις 1/10 του δευτερόλεπτου, 60 λεπτών και 12 ωρών. Η κάσα και το μπρασελέ είναι ατσάλινα -316L- με PVD επίστρωση. Η διάμετρος είναι 44mm και το πάχος 14mm.

Η κορώνα είναι βιδωτή όπως και τα κουμπιά χρονογράφου.

Η στεφάνη είναι μονής κατεύθυνσης με ενδείξεις 60 λεπτών και 360 μοιρών.

Υπάρχει εσωτερικός δακτύλιος/ταχύμετρο.

 Στους δείκτες και τα νούμερα υπάρχει Super-LumiNova (125 Mic).

Το κρύσταλλο είναι Sapphire scratch-resistant.

Υδατοστεγανότητα 1000ft /330m. B

Επεκτάσιμο κούμπωμα του μπρασελέ, διπλής ασφάλειας.

Και 2 λόγια για την εταιρεία, αφού μάλλον δεν είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα:

Η Chase-Durer ιδρύθηκε πριν 10 -περίπου χρόνια- από 2 παραγωγούς ταινιών του Hollywood τους Brandon και Marianne Chase. Έχει έδρα το Beverly Hills, California αλλά τα ρολόγια χρησιμοποιούν ελβετικές μηχανές και έχουν το διακριτικό swiss made στο καντράν.

Οι -σίγουρα- καλές σχέσεις των ιδρυτών με τον χώρο του κινηματογράφου και κάποιες -μάλλον ανεπίσημες- συνεργασίες με στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ είναι αυτές που έχουν βοηθήσει στην προβολή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου