Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Hublot King Power Paris Saint-Germain


Η συνεργασία των Hublot και Paris Saint-Germain, ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Λίγους μήνες μετά παρουσιάστηκε και το ρολόι-καρπός της συνεργασίας. Η εκδήλωση έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Ooredoo training center) στις 27 Φεβρουαρίου του 2014.

Το Hublot King Power Paris Saint-Germain έχει, φυσικά, κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, αφού αυτά είναι τα χρώματα της ομάδας.

Ένα πολύ καλό στοιχείο του είναι το γεγονός ότι οι δείκτες του χρονογράφου είναι στο κέντρο. Κακά τα ψέματα, οι αναλογικοί χρονογράφοι με το υποκαντράν των λεπτών είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν.  Εδώ μπορούμε εύκολα να διαβάσουμε τον δείκτη των λεπτών, ο οποίος μετράει 45 λεπτά, όσο κρατάει ένα ημίχρονο στους αγώνες ποδοσφαίρου. 

Το καντράν του Hublot King Power Paris Saint-Germain είναι διάφανο και μας επιτρέπει να βλέπουμε τη μηχανή, την Aero Bang movement HUB4245 με τις 42 ώρες power reserve. 

Η κάσα είναι φτιαγμένη από μαύρο κεραμικό (micro-blasted black ceramic) ιδιαίτερα ανθεκτικό στους κραδασμούς. Η διάμετρος της είναι 48mm.

Περιορισμένη έκδοση  200 αριθμημένων ρολογιών με ref. number 716.CI.0123.RX.PSG14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου