Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

TAG Heuer Monaco Calibre 6 Automatic 2014 Full Black




H TAG Heuer είναι η εταιρεία ρολογιών που έχει συνδέσει περισσότερο από όλες το όνομά της, με την Formula 1®. Συμπλήρωσε 500 αγώνες στους οποίους ήταν χορηγός της McLaren αλλά και ήταν χορηγός των περισσότερων οδηγών που κέρδισαν την πρώτη θέση στον πιο διάσημο αγώνα, του πριγκιπάτου, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen).

Η σειρά Heuer Monaco παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1969. Ο τετράγωνος χρονογράφος εκείνης της εποχής ήταν το πρώτο τετράγωνο αδιάβροχο ρολόι και ένας από τους πρώτους αυτόματους χρονογράφους στην ιστορία (κάποιοι λένε ο πρώτος). Έναν χρόνο αργότερα, το 1970, ο Steve McQueen φόρεσε έναν χρονογράφο Heuer Monaco στην ταινία Le Mans, κάνοντας τον ρολόι σύμβολο μέχρι σήμερα.

Από το 2004 η TAG Heuer προσπάθησε να παρουσιάσει νέες, πιο μοντέρνες εκδόσεις του ρολογιού με τα Monaco V4, Monaco 69 (με τις δυο μηχανές και τα δυο καντράν) και το Monaco Calibre 6 που ΔΕΝ ήταν χρονογράφος (το 2005).

Το 2014 η εταιρεία μας παρουσιάζει το τη νέα έκδοση του  Monaco Calibre 6 το TAG Heuer Monaco Calibre 6 Automatic 2014 Full Black. Η κάσα του ρολογιού είναι ατσάλινη, τετράγωνη, με πλευρά 37 mm. To μαύρο χρώμα της οφείλεται στην επίστρωση titanium-carbide στην οποία προχώρησε η εταιρεία.

Μηχανή είναι και πάλι η TAG Heuer Calibre 6 με 28,800 vph (4 Hz) και από 38 ως 44 ώρες power reserve. H μηχανή είναι η ETA 2895, στην πραγματικότητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου