Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Roger Dubuis the Excalibur Skeleton Double Flying Tourbillon Time for Change





H Roger Dubuis θα ενώσει τις δυνάμεις της με το emirates airline foundation που προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών σε όλο τον κόσμο, μέσα από την  πρωτοβουλία Time of Change.

Η Roger Dubuis προσφέρει ένα Excalibur Skeleton Double Tourbillon που θα δημοπρατηθεί από  τις 15 του Αυγούστου, 2014 έως 15 Μαρτίου 2015, στην Roger Dubuis Boutique στο Ντουμπάι. Το ρολόι θα βρίσκεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη συγκεκριμένη Boutique, και εκεί θα μπορούν να το βλέπουν οι επισκέπτες και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη δημοπρασία. Ο νικητής της δημοπρασίας θα κερδίσει και μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της

Roger Dubuis στη Γενεύη όπου θα συναντήσει και τον master watchmaker που έφτιαξε το ρολόι του.

Το Roger Dubuis the Excalibur Skeleton Double Flying Tourbillon, είναι μοναδικό κομμάτι (unique piece for the Time for Change initiative), και είναι το πρώτο ρολόι της εταιρείας που είναι  skeleton και double flying tourbillon. Η κάσα είναι τιτάνιο με επίστρωση μαύρου DLC και έχει διάμετρο 45mm.

 Μηχανή είναι η κουρδιστή RD01SQ movement που έχει την σφραγίδα της Γενεύης ως απόδειξη της κατασκευαστικής της τελειότητας. Η μηχανή αποτελείται από 319 κομμάτια λειτουργεί με 21,600 vph και διαθέτει 50 ώρες power reserve.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου