Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Jeanrichard Terrascope Aluminum for the Steve Nash Foundation

O Στιβ Νας, είναι Καναδός καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς, στο πρωτάθλημα του NBA. Για όσους δεν ασχολούνται να πούμε ότι αναδείχτηκε δυο φορές NBA MVP. Aν και είναι αθλητής του basket αγαπάει πολύ και το ποδόσφαιρο. Όπως επίσης και τα παιδιά και ειδικά αυτά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Συνδυάζοντας τα παραπάνω το ίδρυμα θα οργανώσει -στις 25 06 2014- ένα αγώνα ποδοσφαίρου 7x7 στη Νέα Υόρκη, στον οποίο θα πάρουν μέρος παίκτης του NBA και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει λίγο καλύτερη η ζωή παιδιών που το έχουν ανάγκη. Πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

Η Jeanrichard, από τη μεριά της, είναι επίσημος υποστηριχτής της προσπάθειας και παρουσιάζει ένα μοναδικό κομμάτι, το Jeanrichard Terrascope Aluminum for the Steve Nash Foundation.




To ρολόι έχει την γνωστή κάσα των Terrascope με διάμετρο 44mm. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ξεχωρίζει από τις χαρούμενες μπλε, κόκκινες και πράσινες πινελιές. Και το λουράκι είναι χρωματιστό για να ταιριάζει με το υπόλοιπο ρολόι (μπλε λάστιχο)

Μηχανή είναι η αυτόματη  JR60, με 28,800 vph και 38 ώρες power reserve. 

Η υδατοστεγανότητα είναι 100 μέτρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου