Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Astron GPS Solar Novak Djokovic Limited Edition


Στις αρχές του 2014 ανακοινώθηκε η συνεργασία της Seiko με τον σπουδαίο Σέρβο τεννίστα Novak Djokovic και, όπως περιμέναμε, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί και το ρολόι που φτιάχτηκε για αυτή τη συνεργασία. Το Astron GPS Solar Novak Djokovic Limited Edition. Βέβαια η φράση "περιορισμένη έκδοση" έχει άλλο νόημα όταν μιλάμε για τη Seiko. 2.500 θα είναι τα ρολόγια και θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο του 2014.

Τι παραπάνω προσφέρει αυτό το ρολόι; Ρυθμίζει μόνο του την ώρα σε κάθε σημείο του πλανήτη χάρη στην τεχνολογία Global Positioning System (GPS) που διαθέτει.

Το νέο Astron έχει ατσάλινη κάσα με χρυσαφί επίστρωση. Η διάμετρος της είναι 44.6 mm και το πάχος της 13.3 mm. Σε σχέση με άλλα Astron είναι 30% χάρη στη μικρότερη κεραία του GPS.

Στο πίσω μέρος υπάρχει η υπογραφή του Novak Djokovic και ο αριθμός του ρολογιού. Η στεφάνη είναι μαύρη, κεραμική και διαθέτει ταχυμετρική σκάλα. Το τζάμι είναι sapphire crystal με επίστρωση super-clear, δηλαδή δεν κάνει αντανακλάσεις. 

Η υδατοστεγανότητα είναι 100 μέτρα (10 bar) και η αντοχή στα μαγνητικά πεδία 4,800 A/m.

Το ρολόι φοράει την Caliber 8X82, που είναι χρονογράφος και perpetual calendar, ρυθμισμένη να δείχνει σωστή ημερομηνία μέχρι το 2100.

Η τιμή υπολογίζεται στα 1,900 EUR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου