Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Breitling Navitimer AOPA


75 χρόνια γιορτάζει η AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) το μη κερδοσκοπικό σωματείο που εκπροσωπεί τους πιλότους και τους ιδιοκτήτες αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας. Για ένα τέτοιο οργανισμό ποια εταιρεία θα μπορούσε να είναι η καταλληλότερη για να παρουσιάσει ένα επετειακό ρολόι; Μα φυσικά η Breitling, η οποία, εξάλλου, από το 1952 έχει φτιάξει το το πρώτο Navitimer που, με τον Λογαριθμικό Κανόνα (slide rule) στη στεφάνη του, αποδείχτηκε πραγματικό εργαλείο για τους πιλότους. Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το Navitimer έγινε το επίσημο ρολόι του σωματείου και από τότε έχουν κυκλοφορήσει ειδικές εκδόσεις του με το λογότυπο της AOPA στο καντράν.

Το νέο Breitling Navitimer AOPA φοράει την πιστοποιημένη (COSC-certified) αυτόματη Breitling Caliber 23, που βασίζεται στην ETA Valjoux 7753.

Η κάσα είναι ατσάλινη με διάμετρο 42mm. Θα κυκλοφορήσουν μόλις 500 ρολόγια και τα μέλη της AOPA μπορούν να ζητήσουν ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο Navitimer με χαραγμένο το όνομα τους και τον αριθμό της συμμετοχής τους στον οργανισμό. 


Οι τιμές θα είναι από $6,500 για όσους θέλουν δερμάτινο λουράκι και $ 7,655 για όσους προτιμούν ατσάλινο μπρασελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου