Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Montblanc e-Strap

Τα smartwatches αποκτούν όλο και περισσότερους φίλους και οι παραδοσιακοί κατασκευαστές ρολογιών δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός παιγνιδιού. Μια πρωτότυπη λύση έρχεται από τη Montblanc η οποία δημιούργησε το e-Strap, ένα λουρί που μετατρέπει to συμβατικό ρολόι σε smartwatch. 

H εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το e-Strap σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, στη Γενεύη. Το λουράκι θα έχει ειδοποιήσεις γα εισερχόμενες κλήσεις, previews από emails, ανάγνωση μηνυμάτων και υπενθυμίσεις. Επίσης θα μετρά τα βήματα, την απόσταση που έχει διανύσει αλλά και τον αριθμό των θερμίδων που έχει "κάψει" ο ιδιοκτήτης. Θα είναι συμβατό με Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 4 και επιλεγμένα smartphone που τρέχουν Android 4.3 και άνω. Επίσης δουλεύει με iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Κάθε νέο ρολόι, της συλλογής, Montblanc Timewalker Urban Speed, θα πωλείται προαιρετικά με το e-Strap. Το e-Strap θα είναι διαθέσιμο και ως αυτόνομη αγορά, για περίπου € 273. Τα Montblanc Timewalker Urban Speed κοστίζουν από € 2.990 μέχρι € 4.690.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου