Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Bremont Wright Flyer Limited Edition

The Wright Flyer (often retrospectively referred to as Flyer I or 1903 Flyer) was the first successful heavier-than-air powered aircraft, designed and built by the Wright brothers. They flew it four times on December 17, 1903, near Kill Devil Hills, about four miles south of Kitty Hawk, North Carolina, U.S. Today, the airplane is exhibited in the National Air and Space Museum in Washington D.C. - wikipedia.

Στην πρώτη, ελεγχόμενη, μηχανικά προωθούμενη και με μηχανή βαρύτερη από τον αέρα, ανθρώπινη πτήση είναι αφιερωμένο το νέο ρολόι της Bremont το Wright Flyer Limited Edition. Η πτήση έγινε στις 17 Δεκεμβρίου του 1903 και είναι η γνωστή σαν πτήση των αδερφών Wright.


Αν δείτε την φωτογραφία της μηχανής -ανάμεσα στις λέξεις Wright και Flyer, στον ρότορα- υπάρχει ένα κομμάτι από το βαμβακερό ύφασμα, μουσελίνα, που χρησιμοποίησαν οι αδερφοί Wright στα φτερά του αεροπλάνου τους.

Το ρολόι έχει διάμετρο 43 mm και βγαίνει με ατσάλινη, χρυσή ή κάσα από λευκό χρυσό. 300 ρολόγια θα κυκλοφορήσουν στην ατσάλινη έκδοση, 100 στην χρυσή και 50 στην έκδοση με λευκό χρυσό. Το ατσάλινο ξεχωρίζει και από το μαύρο καντράν, ενώ τα χρυσά έχουν λευκό. Τα ρολόγια έχουν πάχος 14 mm. Το τζάμι είναι anti-reflective sapphire crystal.

Μηχανή είναι η in-house αυτόματη BWC/01 με 25 jewels, και 50 ώρες power reserve. H μηχανή λειτουργεί με 28,800 vph. Στα χαρακτηριστικά της είναι το bi-directional winding, το Glucydur balance, το Nivarox balance spring και το Nivaflex 1 mainspring. Σίγουρα είναι τεράστιο βήμα για τη Bremont το γεγονός ότι αφήνει τις μηχανές άλλων κατασκευαστών και παρουσιάζει ρολόγια με τη δική της.

περισσότερα στο bremont.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου