Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Breitling Transocean Chronograph Edition

“Men who have faith in the might liners of the sky will trust the Transocean, for behind every Breitling wristwatch lies the experience of aviation precision.” (Παλιό διαφημιστικό slogan των Breitling Transocean)

Αξιόπιστα, ανθεκτικά στους κραδασμούς, αντι-μαγνητικά, και αδιάβροχα τα Transocean είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Breitling για περισσότερα από 55 χρόνια. Ακόμα και σήμερα, η σειρά είναι εμπνευσμένη από τα αεροπορικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, που γνώρισαν μεγάλη την εποχή που παρουσιάστηκε το πρώτο Breitling Transocean, το 1958.

Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 2000 ρολογιών, θα έχει ατσάλινη κάσα με διάμετρο 43mm και εμφανισιακά θυμίζει τους υπέροχους χρονογράφους του 50' και του 60'. Δείκτες και ενδείξεις κατασκευάζονται από χρυσό (18-karat gold).

Μηχανή είναι η in-house Breitling Caliber 01, με πιστοποίηση COSC, 28,800 vph και 70 ώρες power reserve. Η μηχανή έχει 47 jewels και στο συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει δυο υποκαντράν (bi-compax chronograph layout).

Το ρολόι έχει υδατοστεγανότητα 100 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου