Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ulysse Nardin Marine Diver in Gold


Ulysse Nardin Marine Diver in Gold ref 266-10-3/93

Ulysse Nardin Marine Diver in Gold ref 266-10-3/92

Η Ulysse Nardin παρουσιάζει μια νέα έκδοση του μοντέλου/ναυαρχίδα της, του περίφημου Marine Diver, αυτήν την φορά σε πολυτελή έκδοση 18 καρατίων. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί χρυσή έκδοση του Marine Diver, ενώ ακόμα και στο λουράκι (από καουτσούκ) υπάρχουν χρυσές λεπτομέρειες και χρυσό κούμπωμα.

Το Marine Diver είναι ένα από τα μοντέλα που θυμίζει σαφώς την μεγάλη σχέση της Ulysse Nardin με την θάλασσα. Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ulysse Nardin φτιάχνει ελβετικά ρολόγια κύρους από το 1846, και είναι ιστορικά πιο γνωστή για τα ακριβή θαλάσσια χρονόμετρα της, που κάποτε έδινε σε περισσότερες από 50 ναυτικές δυνάμεις.

Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 44mm και θα υπάρχουν δυο εκδόσεις, με μαύρο ή μπλε καντράν. Στο "2" υπάρχει η άγκυρα που είναι το έμβλημα της εταιρείας και στο πίσω μέρος διαβάζουμε την φράση  “Conquer the world”.

Το ρολόι φοράει την αυτόματη Caliber UN-26 η οποία διαθέτει ένδειξη power reserve στο "12".

Η υδατοστεγανότητα του ρολογιού είναι 300 μέτρα και η τιμή του είναι $21500.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Breitling Chronospace Military


"instruments for professionals". Έτσι θέλει να είναι γνωστή η Breitling και με το νέο της μοντέλο, το Chronospace Military θεωρεί πως παρουσίασε ένα ρολόι που έχει πετύχει τον στόχο της. Χάρη στην υπερσύγχρονη SuperQuartz μηχανή του, και την ατσάλινη κάσα που είναι ενισχυμένη με ειδική επεξεργασία που έχει βάση τον άνθρακα (carbon-based treatment) το Breitling Chronospace Military είναι το ιδανικό εργαλείο για να συνοδεύει τον κάτοχό του σε οποιαδήποτε αποστολή κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 46mm, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην καθημερινή χρήση. Δείτε την στεφάνη του ρολογιού, που είναι περιστρεφόμενη, διπλής κατεύθυνσης και το σχήμα της επιτρέπει να την χρησιμοποιούμε ακόμα και φορώντας γάντια. Στη στεφάνη διαβάζουμε ενδείξεις πυξίδας.

Μηχανή είναι η, πιστοποιημένη από τον COSC, Breitling Caliber 78, η οποία ανήκει στην κατηγορία των SuperQuartz. Η ακρίβεια αυτών των μηχανών είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχουν οι απλές quartz μηχανές, και φυσικά και οι αυτόματες. Μιλάμε για απόκλιση μερικών δευτερολέπτων τον χρόνο. Οι λειτουργίες που προσφέρει είναι πολλές, αναλογική και ψηφιακή ένδειξη της ώρας (LCD 12/24-hour display (NVG compatible), χρονογράφος που μετράει ως 1/100 του δευτερολέπτου, split times (μετράμε γεγονότα που έχουν ίδια αφετηρία)  ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση, δεύτερη χρονική ζώνη, ένδειξη στάθμης της μπαταρίας και διηνεκές ημερολόγιο (perpetual).

Η υδατοστεγανότητα ρου ρολογιού είναι 50 μέτρα. 

H τιμή του ρολογιού είναι $5,915.

περισσότερα εδώ